Lördag - 2019-05-25
Bana 1
Tennis (inomhus)
Bana 2 "Kevin Murphy"
Tennis (inomhus)
06:00
07:00
08:00Bokad
09:00Bokad
10:00LördagsträningLördagsträning
11:00LördagsträningLördagsträning
12:00LördagsträningLördagsträning
13:00LördagsträningLördagsträning
14:00LördagsträningLördagsträning
15:00Spel pågårSpel pågår
16:00JuntränLördagsträning
17:00JuntränSeriematch
18:00SeriematchSeriematch
19:00SeriematchSeriematch
20:00BokaBoka
21:00BokaBoka
Nyheter

Välkommen till
Uddevalla Tennis & Padel

www.uddevallatennis.se

Utebanor Tennis

Nu har vi öppnat utebanorna på Kålgårdsberget för Tennis.

Nytt för i år är att vi har kodlås på dörren till banorna. Koden (som byts ut då och då) syns i en pop-up ruta när du loggat in, samt i bokningsbekräftelsen du får på e-post när du bokat en bana.

Bli medlem i Uddevalla TK

Bli medlem i Uddevalla TK och spela billigare!

400 kr senior och 150 kr junior. Familjemedlemsskap 600 kr

Under dina uppgifter kan du betala medlemsavgiften, därefter spelar du direkt för medlemspris. Det går även att ladda spelkontot med swish nu.

Parkering Padel

På uppmaning av fastighetsägaren vill vi påminna att parkering vid padelhallen får endast ske mot järnvägen och inte vid lastkajerna. Finns inga lediga platser vid järnvägen går det bra att parkera på andra sidan huset mot kurödsvägen.

Välkommen till Uddevalla TK:s bokningssystem!

Välkommen!

Här kan man boka för att spela både Tennis & Padel i Uddevalla.

För att kunna boka en tid krävs att man skapat en profil, klicka på "ny spelare" för att registrera en profil.

Priser för att boka en bana finner ni under rubriker priser.

För att kunna boka en bana krävs det att man har pengar på sitt spelkonto. Det fyller man enkelt på genom menyvalen "konto" > "Fyll på spelkonto". Fungerar med både betalkort och swish!


Dörr: För att öppna ytterdörren till både tennishallen och padelhallen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man vilken hall du ska besöka och trycker sedan på "öppna dörr". Då har man 5 sekunder på sig att öppna dörren innan den låser sig igen.

Ljus: För att tända och släcka banbelysningen loggar man in på sitt konto och väljer menyalternativet "Dörr och ljus". Därefter väljer man rätt hall och bana man ska spela på och tryck sedan på "tänd". Glöm inte att logga in och släcka belysningen efter spelad tid!

Vid bokade tider har man efter bokningstidens slut tre minuter tillgodotid då ingen extradebitering sker, detta för att man ska hinna av banan och släcka ljuset men kunna nyttja sin tid fullt ut. Glöm då inte att ändå släcka ljuset för att inte bli debiterad efter dessa tre minuter.
För att förtydliga: Ljuset släcks direkt när man trycker på släck! men de tre sista minuterna räknas ej in i debiteringen. Man kan således i lugn och ro ta med sina saker och gå av banan för att sedan släcka.

Vid problem kan man maila oss på:
padel.utk@gmail.com
tennis.utk@gmail.com

Med vänliga hälsningar, Uddevalla Tennis & Padel