Nyheter
Söndrum TK´s bokningssystem för våra utebanor

Logga in och boka med ditt konto. Skapa nytt konto om du inte har något. Klicka på "Ny användare", följ instruktionerna. Logga in på ditt skapade konto och gå in på "Ditt spelkonto". Fyll kontot med pengar, lägst 200:-. Man kan även ringa Söndrumshallens reception 035-37601 för bokning.

Bli medlem i Söndrums TK

Bli medlem i Söndrums TK och spela billigare!
Klicka på texten nedan för att bli medlem och få billigare banhyra och möjlighet att köpa ett sommarkort där du kan spela gratis hela sommaren.

Bli medlem

Presentkort


Köp ett "Nyttigt presentkort" till någon du vill uppvakta! Presentkortet berättigar mottagaren till motsvarande speltid. Köp här!

Avbokning av tennistid

Du kan avboka din tennistid och få tillbaka pengarna om det sker senast 3 timmar före spel.Avbokning sker genom att du klickar på den bokade tiden i spelschemat. Den avgift som erlagts betalas automatiskt tillbaka till ditt spelkonto.

Regn

Om det regnar så att du inte kan spela den tid du bokat så har du rätt att få pengarna tillbaka. Att regn förhindrat spel på banan kan anmälas 1 timme före och 24 timmar efter din bokade tid.

Den avgift som erlagts betalas automatiskt tillbaka till ditt spelkonto.

Du loggar in och går till "Dina bokningar", därefter till "Historiska bokningar" och klickar sedan på "Regn" på den tid som inte gått att utnyttja.

Sommarkort

Sommarkort, med rätt till obegränsat spel på utomhusbanorna, kan köpas under fliken "Dina uppgifter". Sommarkort kostar 2000 kr för vuxen och 1000 kr för junior. OBS! Alla som spelar på en sådan bokning måste ha ett sommarkort!
Klicka här för att köpa