Tisdag - 2020-08-11
HallenBana 1Bana 2Bana 3
06:00
07:00
08:00
09:00Bokad
10:00Bokad
11:00BokadBokad
12:00Bokad
13:00
14:00BokaBokaBokaBoka
15:00BokaBokaBokaBoka
16:00BokaBokaBokaBoka
17:00BokaLigaspelBokaBoka
18:00BokadLigaspelBokaLigaspel
19:00BokaLigaspelLigaspelLigaspel
20:00BokaLigaspelLigaspelBoka
21:00BokaBokaBokaBoka
22:00Boka

Nyheter

Thomas Eriksson Cup 2020

Nu kan du anmäla dig till tredje upplagan av Thomas Eriksson Cup som kommer spelas 21/8 - 23/8. Du kan anmäla dig till flera olika klasser i både tennis och padel. Inbjudan TEC20.

Tennisligan 2020 - slutspelet

Efter att sista ligaomgången är färdigspelad så kommer det bli ett slutspel lördagen den 12/9 kl.10.00 för de sex spelare som lyckats bäst under hela säsongen, dvs de som har högst snittpoäng. För att kunna kvalificera sig för slutspelet så måste spelaren ha deltagit i minst två ligaomgångar.

Padelturnering för företag

Vi bjuder in alla padelspelare till en företags Americano lördagen den 5/9. Bilda ett lag på din arbetsplats och anmäl ert företag till tävlingen. Max två lag/företag. Herrlag, damlag eller mixlag. Begränsat antal. Läs mer >>Padelturnering

Sök abonnemangstider i tennishallen

Nu kan du ansöka om en egen tid i hallen. Klicka för info. Ansökan om inomhustid.

Ny omgång i mixligan har startat.

Spelschema hittar du här >> Mixpadelligan.

Tennisträning höstterminen 2020

Vecka 34 börjar tennisträningarna igen för ungdomar, vuxna, tjejer o killar. Träningsdagar kommer att vara måndag, tisdag och lördag. I vissa grupper finns det platser över så vill du vara med så ska du ringa eller maila till Julien Nsengiyumva Tel. 076-233 54 51, Mail jmsportcenter@gmail.com

Saknar du en padelkompis?

Om du söker någon eller några att spela padel mot ska du titta på vår facebooksida LTK padel >> LTK padel.

Klubboverallen är klar

De som beställt klubboverall kan hämta den nu på Team Sportia. Har du inte beställt så kan du göra det fortfarande. Den finns att prova ut på Teams Sportia. Där beställer du också och betalar för overallen. Den kostar 550 kr. Så här kommer den se ut >> Klubboverall.

Så här blir du medlem i LTK

Klicka på Ny spelare och skapa ett nytt spelkonto i bokatennis. Logga sedan in på ditt konto. Fyll nu på ditt spelkonto med pengar. Välj Konto, Fyll på spelkonto. Välj sedan summan och swish eller kontokort. Till sist väljer du Konto, Mina uppgifter. På högra sidan under medlemskap klickar du på Bli medlem.

Vi tar Actiway

Vi tar emot både friskvårdskuponger och friskvårdscheckar. Hör av dig till Carl-Henrik Ling på carlhenrik.ling@telia.com

Välkommen till Lindesbergs TK´s bokningssystem

Läs mer om hur du bokar tider i Lathunden.

Vi tar Swish

OBS! Används när du vill betala för hyra av racketar, bollar och köp av spelkuponger. Swisha nr. 123 290 57 68. OBS! Ange vad du betalar för. Speltider däremot betalas alltid via bokatennis.

GDPR - så här hanterar vi dina uppgifter

Läs vår integritetspolicy för att få veta veta varför och hur vi behandlar dina personuppgifter. De hittar informationen här >>LTK´s integritetspolicy.

Ladda hem LTK´s app

Nu kan du ladda hem en app som heter IDROTTSMEDLEM där du som är medlem i LTK kommer att hitta länkar och erbjudanden från klubben och våra sponsorer. Appen finns på App Store och Google Play och är gratis. OBS! Du måste vara medlem i klubben och ha rätt mobilnummer inlagt i ditt spelkonto här på bokatennis för att kunna använda appen. Läs mer här >>Idrottsmedlem.